Category: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΠΟΚΕΛ Αφ Διαγ-Παραμυθ 5

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας μέσα στα πλαίσια των δράσεων το Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct», σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας , τους Τeachers for Europe και το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας διοργανώνουν με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, έναν Διαγωνισμό Συγγραφής Παραμυθιού με τίτλο : «Η Ευρώπη με τα 28 αστέρια της». … (more…)

ΠΟΚΕΛ Αφ Διαγ- Ζωγραφ 6

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας μέσα στα πλαίσια των δράσεων το Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct», σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας , τους Τeachers for Europe και το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας διοργανώνουν με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης, έναν Διαγωνισμό Ζωγραφικής με τίτλο : «Μια ζωγραφιά για την Ευρώπη», έτσι ώστε οι μαθητές των σχολείων της Α’θμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας να γνωρίσουν καλύτερα την Ευρωπαϊκή Ένωση, με το σύνολο πλέον των 28 κρατών-μελών της, την ευρωπαϊκή ιδέα και κουλτούρα, μέσω της καλλιτεχνικής δημιουργίας. … (more…)

alien-02Διαδικτυακός Διαγωνισμός Φωτογραφίας “Photometria Awards 2015″ Θεματική: Πίστη www.photometria.gr Πίστη: Έννοια αφηρημένη, ηγείται πάντοτε της θεωρίας και εμπεριέχει πλείστες ερμηνείες: υποστήριξη του εαυτού μας, εμπιστοσύνη στο συνάνθρωπο, παραδοχή της αλήθειας, αντίληψη υποκειμενική περί πράγματος ή καταστάσεως, ακλόνητη εμμονή σε αξίες και αρχές, βεβαιότητα ύπαρξης του θείου. Ημερομηνίες συμμετοχής: 1 – 30 Απριλίου 2015 μέσω της πλατφόρμας μπορείτε να ανεβάσετε την φωτογραφία σας με θεματική την Πίστη. Στις 27 Μαΐου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των 25 καλύτερων φωτογραφιών, των οποίων η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Δημοτικό πολυχώρο παλαιών σφαγείων Ιωαννίνων, από τις 27.5 έως 7.6.2015. (more…)

Το πρόγραμμα εθελοντικής απασχόλησης προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να συμμετέχουν έμπρακτα με τις ικανότητες, την εμπειρία, τις γνώσεις και τη θετική τους διάθεση στην προετοιμασία και τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ, αποτελώντας πραγματικούς συνδιαμορφωτές της διοργάνωσης. Το πρόγραμμα εθελοντισμού στοχεύει να εμπλέξει όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους της τέχνης σε βασικούς τομείς του Athens Photo Festival όπως: στήσιμο και λειτουργία εκθέσεων, συντονισμός και διεξαγωγή εκδηλώσεων, επικοινωνία (γραφείο τύπου, blog, social media), γραφείο φιλοξενίας (υποδοχή, ενημέρωση), γραμματειακή υποστήριξη, φωτογραφική και οπτικοακουστική κάλυψη, γραφιστικές εφαρμογές, υποστήριξη ξεναγήσεων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων κ.ά. Οι εθελοντές θα ενταχθούν στο συνολικό οργανόγραμμα, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα, τον ελεύθερο χρόνο και την εμπειρία τους. Με τη λήξη του Φεστιβάλ οι εθελοντές θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής καθώς και συστατική επιστολή. (more…)

ΠΟΚΕΛ Γαλλ-Ινστ 11

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας – Γαλλική Πρεσβεία και στο πλαίσιο του εορτασμού του μήνα Γαλλοφωνίας 2015 – Francophonie 2015, διοργανώνει μια εκπαιδευτική δράση, έναν Διαγωνισμό Ζωγραφικής, που απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων της περιοχής, με τίτλο : «Πρόσκληση στην Ελλάδα μας, γνωρίστε τον τόπο μας». …

Οι μαθητές καλούνται, μέσω μιας ζωγραφιάς, να διαφημίσουν το τόπο τους, να αποτυπώσουν με τη δική τους ματιά την Ελλάδα, ως τόπο προορισμού για κάποιον ξένο μαθητή και τους γονείς του. Σε όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος, θα δοθούν διπλώματα τιμής για τη συμμετοχή τους, τα 3 καλύτερα έργα θα βραβευτούν, ενώ μετά το τέλος του διαγωνισμού, όλα τα έργα θα εκτίθενται στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας.

Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Γαλλικού Ινστιτούτου στο τηλέφ.: 2410287508.
Ημερομηνία Διεξαγωγής : 7 Μαρτίου 2015, ώρες : 10.00 – 13.00
Τόπος : Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας.
Υπεύθυνοι του διαγωνισμού είναι οι εκπαιδευτικοί : Καίτη Τσικούρα, Γιάννης Γεωργιάδης, Σίλεια Μπαχτσέ, Ευδοκία Ποιμενίδου και Μιμίκα Βάσιου –Μπαχτσέ.

1208962_10202954259038466_3266908127115047392_nΟι φωτογραφίες μιλούν……….

Μόνο που λένε διαφορετικά πράγματα στον καθένα μας.

Πάρτε μέρος στον πρωτότυπο διαγωνισμό κειμένου, ποίησης, σχολίου πάνω στη φωτογραφία που σας εμπνέει.

Αποκαλύψτε τον εσωτερικό σας διάλογο με μια από τις παραπάνω φωτογραφίες σε 1 έως 10 γραμμές.

Αποκαλύψτε τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τους προβληματισμούς που σας δημιουργεί μια από τις παραπάνω φωτογραφίες του ερασιτέχνη φωτογράφου Φώτη Νατσιούλη, σε όποια μορφή σας ταιριάζει( Κείμενο, ποίηση, σλόγκαν κ.α.)

Κερδίστε,μια ανάρτηση στο site του Φεστιβάλ,

το κείμενό σας , στην αντίστοιχη έκθεση φωτογραφίας που θα γίνει στο Γαλλικό Ινστιτούτο από 2 έως 7 Μαρτίου 2015

΄Ένα μικρό, αλλά χρήσιμο δώρο για τη φωτογραφική σας ενασχόληση ( θα ανακοινωθεί σύντομα).

Στόχος: Η έκδοση, ενός πρωτότυπου άλμπουμ όπου θα περιέχονται οι σκέψεις σας δίπλα στη φωτογραφία του διαλόγου σας.

Τα κείμενά σας θα ανεβαίνουν με τη μορφή σχολίου κάτω από τις συγκεκριμένες- μια έως δύο φωτογραφίες.

Θα υπάρξει επιλογή από μικρή επιτροπή, στην περίπτωση που μια φωτογραφία συγκεντρώσει πολλά κείμενα.

Η ίδια επιτροπή θα αποφασίσει και για τα βραβεία καλύτερου αυτοσχεδιαστικού κειμένου.

 

 

Tο Eλληνικό Kέντρο Φωτογραφίας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση υποβολής προτάσεων για συμμετοχή στο Athens Photo Festival 2015. To πρόγραμμα του Φεστιβάλ με θεματικό τίτλο “Reframing Memory” διασταυρώνει επιλεγμένες καλλιτεχνικές προσεγγίσεις, όπως φωτογραφικά έργα σύγχρονων καλλιτεχνών, οπτικοακουστικό υλικό και φωτογραφικές εκδόσεις, ενισχύοντας τόσο τον καλλιτεχνικό όσο και τον κοινωνικό και πολιτικό διάλογο. Υπάρχουν τρεις βασικές κατηγορίες προτάσεων: • Κεντρικό Πρόγραμμα Εκθέσεων • Πρόγραμμα Προβολών • Photobook Show ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Προθεσμία υποβολής: 16 Φεβρουαρίου 2015 (more…)

Tο «Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βορείου Αιγαίου με έδρα τη Χίο», για δεύτερη φορά στη δεκαοκταετή λειτουργία του, οργάνωσε και ολοκλήρωσε «Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Θεατρικού Έργου». Ο πρώτος διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το 2012 και όπως αυτός που μόλις ολοκληρώθηκε, ως σκοπό είχε την ενίσχυση και ενθάρρυνση της σύγχρονης θεατρικής γραφής στη χώρα, την πολιτιστική ανάπτυξη και εξάπλωση της τέχνης στο Βόρειο Αιγαίο και στην Ελλάδα. Ο «Δεύτερος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Θεατρικού έργου 2014» από το Δη.Πε.Θε. Β.Α. προκηρύχθηκε τον Φεβρουάριο του 2014 και μέσα στο πολύμηνο διάστημα (έως τέλος Αυγούστου 2014), ενεργοποιήθηκε πλήθος αξιόλογων νέων και παλαιότερων θεατρικών συγγραφέων. (more…)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ «SAFEBOOK», (ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ~ Η Εκδοτική Ομάδα Οδικής Ασφάλειας «SAFEBOOK», προκηρύσσει τον 1ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό. Όσα έργα διακριθούν από την επιτροπή, θα συμπεριληφθούν στην 1η ετήσια Ανθολογία Περιστατικών Τροχαίων Ατυχημάτων με τον ενδεικτικό τίτλο: { ΑΠΤΑ:2015 }. Ο εθελοντικού χαρακτήρα, εκδοτικός οίκος, θα τυπώσει και θα κυκλοφορήσει την ανθολογία αυτή σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία, ενώ ποσότητα αντιτύπων θα προωθηθεί σε αρμόδιους φορείς της υφηλίου ομογένειας, όπως εκπαιδευτικά ιδρύματα, λογοτεχνικές λέσχες, συλλόγους, με στόχο την εξάπλωση της γνώσης και γνώμης καθώς και την αναγνώριση κυρίως, των βραβευμένων δημιουργών. (more…)

unnamedΜε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πιο σκληρός αλλά και περίφημος σε όλο τον κόσμο ,Μαραθώνιος Sky Running “Faethon Olympus Marathon 2014 -Απ. Τσουρέκας” , που πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά ,την περασμένη Κυριακή 13 Ιουλίου 2014 , από τις 06.00 το πρωΐ μέχρι αργά το απόγευμα , στον ιστορικό Κοκκινοπηλό Ελασσόνας , με χρυσό Χορηγό και υποστηρικτή τον κ. Αθαν. Τσουρέκα ,στον οποίο ο Πρόεδρος του Δικτύου ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ’ κ. Κ. Σκριάπας ,επέδωσε τιμητική πλακέτα ,για τη μεγάλη του συμβολή στην επιτυχία του μεγάλου αυτού αθλητικού γεγονότος . (more…)

Προϋποθέσεις για να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό: Α)Να απαντήσεις σωστά στην Ερώτηση Β)Να κατέχεις εισιτήριο της συναυλίας για την πόλη στην οποία ενδιαφέρεσαι να συναντήσεις τους BuenaVista.(Θεσσαλονίκη 05 Ιουλίου, Λάρισα 07 Ιουλίου, Αθήνα 08 Ιουλίου 2014) Γ)Να απαντήσεις μέχρι και Τετάρτη 02 Ιουλίου 24:00 Οι νικητές θα κληρωθούν ηλεκτρονικά και θα ανακοινωθούν στην σελίδα μας ART BG-Greece στις 03 Ιουλίου 2014. Θα κληρωθούν 10 άτομα για κάθε πόλη και η συνάντηση με τους αγαπημένους μας αστέρες θα πραγματοποιηθεί στο backstage Ερώτηση: Ποιο είναι το επώνυμο της τραγουδίστριας Omara των Buena Vista? πόλη (Θεσσαλονίκη) πόλη (Λάρισα) πόλη (Αθήνα) *Στείλε σε φίλους σου το διαγωνισμό αυτό. Δώσε τους τη δυνατότητα να κερδίσουν και αυτοί. Περισσότερα… https://www.facebook.com/ArtbgGreece/app_307339332686535

Το Ωδείο Φουντούλη διοργανώνει τον 9ο Διαγωνισμό Ποίησης Βόλου, στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος ενδιαφερόμενοι κάθε εθνικότητας, ενήλικες, μαθητές, ακόμη και παιδιά. Ο Διαγωνισμός καλύπτει όλες τις κατηγορίες ποίησης και στιχουργικής και δίνει την ευκαιρία στους δημιουργούς να προβάλλουν τη δουλειά τους και να διακριθούν. ΒΡΑΒΕΙΑ Τα ποιήματα (ποίηση ή στίχος) που θα συγκεντρώσουν πάνω από 95 βαθμούς θα μελοποιηθούν από το συνθέτη Γιώργο Φουντούλη, θα ηχογραφηθούν και θα προβάλλονται μόνιμα με video clip στο You Tube και ζωντανά σε συναυλίες. (δείτε και ακούστε στο You Tube άλλα video του συνθέτη: www.youtube.com/user/odeiofdl ). (more…)

Π Σδραβόπουλος, α΄βραβείοΚατά το περασμένο τριήμερο, διεξήχθη ο β΄πανελλήνιος διαγωνισμός πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Επι τρείς μέρες το ωδείο είχε ‘καταληφθεί’ απο νέους και νέες απ’ όλη την Ελλάδα, που μελετούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή τα κομμάτια τους για να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην κριτική επιτροπή και το κοινό. Τα αποτελέσματα δικαίωσαν τους κόπους τους, αλλά και τους δασκάλους και τους γονείς (more…)

Η Anima έχει την τιμή και τη χαρά να σας καλέσει να συμμετάσχετε στον 1ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος που διοργανώνει με θέμα: για τον διαγωνισμό ποίησης: “Επιστροφή στο θεμέλιο του κόσμου” για τον διαγωνισμό διηγήματος: “Σταγόνες του χειμώνα” Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Τρίτη 15 Απριλίου 2014 και θα διαρκέσει μέχρι Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όσοι είναι πάνω από 18 χρονών με ένα ποίημα μέχρι 32 στίχους ή/και με ένα διήγημα μέχρι 6 σελίδες. Τα κείμενα συμμετοχής στο διαγωνισμό πρέπει να είναι στην Ελληνική γλώσσα και οι συμμετοχές να αποστέλλονται μέσω συστημένου ταχυδρομείου στη διεύθυνση του Εκδοτικού υπ ́ όψιν Κας Ραζή Άννας, με την ένδειξη: ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ «Σταγόνες του χειμώνα» ή ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΗΣΗΣ «Επιστροφή στο θεμέλιο του κόσμου» (more…)

afissa diagonismou3 Í2 copy.pdf«Η χρήση του δρόμου… είναι στο χέρι σου – Αύριο εγώ θα οδηγώ» στο πλαίσιο των δράσεων του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Κυκλοφοριακής Αγωγής Η επιστημονική ομάδα της EDUCARTOON, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για την κυκλοφοριακή αγωγή, συνδιοργανώνει με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, τον 3ο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό σκίτσου με τίτλο: «Η χρήση του δρόμου…είναι στο χέρι σου – Αύριο εγώ θα οδηγώ». Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων (Δ΄- Ε΄- Στ΄ Δημοτικού) της χώρας, δημόσιων και ιδιωτικών. (more…)

unnamedΑπό 22 έως 28 Απριλίου 2014 θα πραγματοποιηθεί για 6η φορά ο Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου στο νησί της Ρόδου. Το διαγωνιστικό μέρος θα πραγματοποιείται καθημερινά τις απογευματινές ώρες στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου και η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά υψηλού καλλιτεχνικού και αριστοτεχνικού επιπέδου διαγωνισμό που προσελκύει νέα ταλέντα από όλη την υφήλιο. Από το 2004 έως σήμερα, περισσότεροι από 300 πιανίστες από 32 χώρες μαζί με τους συνοδούς τους έχουν ταξιδέψει στη Ρόδο για να συμμετάσχουν στον Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου. (more…)

Το ‘τέχνης παίδευσις’ Θεατρικό Εργαστήριο Καρδίτσας ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού συγγραφής πρωτότυπου θεατρικού κειμένου με ελεύθερο θέμα που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των: Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, Δήμο Καρδίτσας, Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Καρδίτσας και Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ν. Καρδίτσας.

Στο Διαγωνισμό, ο οποίος έληξε στις 15 Φεβρουαρίου 2014, πήραν μέρος 14 συγγραφείς, με ισάριθμα θεατρικά έργα. Την Πέμπτη 13/3/2014 τα μέλη της πενταμελούς κριτικής επιτροπής συνήλθε σε συνεδρία και αποφάσισε να απονείμει έξι βραβεία και έναν ειδικό έπαινο. Η απόφασή τους ήταν ομόφωνη.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν: Πρόεδρος Βαγγέλης Ντελής – Φιλόλογος, συγγραφέας, ποιητής Μέλη Σοφία Κοντού – Φιλόλογος Γεωργία Τέτσιου – Φιλόλογος Ελπίδα Μπασδέκη – Δασκάλα Σπύρος Μπουντούρης σκηνοθέτης/εμψυχωτής θεάτρου Την Τρίτη 18/3/2014 συνεδρίασαν τα μέλη της τριμελούς οργανωτικής επιτροπής: Κατερίνα Σταθοπούλου – φιλόλογος, Γεωργία Καρύδα – Φιλόλογος και Αργυρώ Πιοτογιαννάκη – υπεύθυνη παιδικών τμημάτων του ‘τέχνης παίδευσις’ Θεατρικού Εργαστηρίου Καρδίτσας παρουσία της κριτικής επιτροπής με σκοπό ταυτοποίηση των ψευδώνυμων των συγγραφέων με τα πραγματικά στοιχεία της ταυτότητάς τους και την επικύρωση των αποτελεσμάτων του παραπάνω διαγωνισμού. (more…)

unnamedΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση «Άνοιξη-Ποίηση» της Ένωσης Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» της Λάρισας, με απαγγελίες ποιημάτων από ποιητές της Λάρισας και την απονομή των βραβείων στους μαθητές που διακρίθηκαν στον 3ο Μαθητικό Ποιητικό Διαγωνισμό της Ε.ΛΟ.ΣΥ.Λ. Για την ποίηση μίλησαν ο γιατρός και ποιητής κ. Δημήτρης Π. Κρανιώτης, Αντιπρόεδρος της Ε.ΛΟ.ΣΥ.Λ. και η φιλόλογος και λογοτέχνις κ. Βασιλική Μάνδαλου, Γεν. Γραμματέας της Ε.ΛΟ.ΣΥ.Λ. Την εκδήλωση συντόνισε η καθηγήτρια γαλλικών και λογοτέχνις κ. Δήμητρα Μπαρδάνη, Πρόεδρος της Ε.ΛΟ.ΣΥ.Λ. (more…)

unnamedΜετά τους επιτυχημένους δύο κύκλους εργαστηρίων-σεμιναρίων δημιουργικής γραφής και διόρθωσης-επιμέλειας κειμένων, την άνοιξη και το φθινόπωρο του 2013, η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS ανταποκρίνεται στη ζήτηση των ενδιαφερομένων και παρουσιάζει μια ενότητα σεμιναρίων η οποία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων που σχετίζονται με το βιβλίο. Με γνώμονα την ποιότητα και το πάθος για το βιβλίο και αποσκοπώντας όχι μόνο στη συγγραφική πρόοδο και στην επαγγελματική κατάρτιση των συμμετεχόντων, αλλά και στην ενημέρωση, την επιμόρφωση και την καλλιέργεια αυτών που αγαπούν το λογοτεχνικό κείμενο και το βιβλίο γενικότερα, έμπειροι και καταξιωμένοι συγγραφείς και επαγγελματίες του χώρου του βιβλίου, με διδακτική εμπειρία, συμμετέχουν στην ομάδα διδασκόντων των Εργαστηρίων Βιβλίου. (more…)

image001Έναρξη Διαγωνισμού συγγραφής Θεατρικού έργου 2014 (Σχετικό link: http://www.youtube.com/watch?v=r-ZFy0XF80k) Στο διαγωνισμό αυτό συμμετέχουν μόνο νέοι θεατρικοί συγγραφείς. Στην έννοια του «νέου θεατρικού συγγραφέα», περιλαμβάνονται εκείνοι, θεατρικό έργο των οποίων δεν έχει στο παρελθόν ανεβεί στη σκηνή από επαγγελματικό θίασο ή παρουσιαστεί στην τηλεόραση ή το ραδιόφωνο. Το έργο θα πρέπει να μην έχει βραβευθεί από Επιτροπή του Υπουργείου Πολιτισμού ή άλλη Επιτροπή ιδρύματος, του ευρύτερου Δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Χρόνος υποβολής των έργων: Έως την 29η Αυγούστου 2014. Διεύθυνση αποστολής των έργων: Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βορείου Αιγαίου, οδός Λάδης 1, 82 100 Χίος. (more…)